arrow_drop_up arrow_drop_down

Accommodaties

Je bedje op vakantie kan overal staan. In een boutique hotel, een van de grote hotels of in een masia, villa of appartement. Keuze te over en voor groepen hebben we ook speciale locaties zoals overnachten in een luxe tent tussen de wijnranken of in een klein masiadorp met 9 verschillende masia's.


Op deze pagina een overzicht van de mogelijkheden maar neem contact op voor een voorstel op maat. Aan de hand van uw wensen en budget maak ik graag een voorstel.

(Boutique) hotels

Van kleinschalige Boutique hotels tot de grote ketens

Een kleinschalig boutique hotel in de Empordà, een 5*-hotel of B&B in de Priorat of een leuk hotel in Barcelona? Uiteraard vele mogelijkheden voor Barcelona.
Neem contact op voor een voorstel op maat!

Speciale arrangementen

o.a. Wijn & Gastronomie

In diverse boutique hotels hebben we speciale arrangementen. Bijvoorbeeld in  de Empordà inclusief bezoek aan twee van de mooiste wineries en uitstapjes naar bijvoorbeeld Figueres met het museum van Dalí.

Rondreizen, ook met speciale thema's

De kust ontdekken of juist het binnenland? Een culturele rondreis of een route langs alle natuurschatten? Catalonië heeft veel te bieden en de mogelijkheden zijn divers.
Neem contact op voor een voorstel op maat!

Masia's en villa's

Voorstel op maat

Het aanbod van masia's en villa's is divers.

Een paar hebben we uitgelicht maar neem contact op voor de mogelijkheden en een voorstel op maat.

Masia in omgeving Sitges

Naast een masia met privé zwembad voor max. 20 personen kan je kiezen uit een van de 9 masia's op een landgoed. Ook mogelijk om het gehele landgoed af te huren voor groepen.

Villa's op wijnlandgoed

Op een wijngaard in de Penedès kan je verblijven in een van de villa's met privé zwembad. Voor max. 11 of 6 personen.
Neem contact op voor een voorstel op maat!

Paradores, klooster of ...

Paradores

Ook in Catalonië vind je paradores. Midden in de natuur van de Pyreneeën, aan de kust, op het platteland of in steden. De parador van Cardona bevindt zich in een 9e-eeuws kasteel met fenomenaal uitzicht.
klooster Poblet

Kloosters

Een bijzondere locatie om te overnachten is in het Klooster van Poblet. Omgeven door wijngaarden en met diverse wandelroutes. Ook in het klooster van Montserrat kan je overnachten.

Voor groepen

Voor groepen zijn er ook speciale mogelijkheden. Zoals een speciaal event met overnachten in luxe tenten tussen de wijngaarden en activiteiten.

Neem contact op voor een voorstel op maat.

Neem contact op voor een voorstel op maat!