arrow_drop_up arrow_drop_down

Experience Catalan Life

Vanuit mijn passie ben ik jaren geleden begonnen met mijn websites over wijn en wellness. Eerst schreef ik alleen over de bestemmingen maar sinds 2017 organiseer ik ook met name wijn- en wellnessreizen. Gezien mijn achtergrond in de reiswereld en organisatie van evenementen een logische stap.

Sinds begin 2020 woon ik een groot deel van het jaar in Catalonië. Een prachtige regio dat mijn hart heeft gestolen. Er is zo veel te zien en te beleven en Catalonië blijft verrassen. Het landschap is afwisselend, mooie steden en dorpen en natuurlijk de wijn en de gastronomie. De wijnboeren zijn vol passie bezig om de lekkerste wijn te produceren en deze passen uiteraard heerlijk bij de regionale specialiteiten.

Ervaar het Catalaanse leven vanuit een mooie accommodatie of tijdens een rondreis. Ik maak graag een voorstel voor zowel individuele reizigers als groepen en business events.

Sinds oktober 2017 ben ik aangesloten bij United Travel, het soft-franchise label van The Travel Club. Deze organisatie met meer dan 350 zelfstandige reisadviseurs biedt mij ondersteuning op vele gebieden en contracten met vele partners. Ik kan zo met een goede back-office en alle zekerheden zoals SGR en ANVR uw volgende reis regelen!

Neem contact op om mijn persoonlijke aanpak te ervaren!


Yvonne de Boer

LWTS - Leisure & Wellness Travel Services

Leisure & Wellness Travel Services brengt alle boekingen onder bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152).


LWTS is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34364210.