arrow_drop_up arrow_drop_down
28 februari 2019 
in Bewegen

Wellness en Workouts op de Pier van Scheveningen

Vandaag opende Health Lab De Pier haar deuren op de bekende Pier van Scheveningen. Zij bieden een totaal experience op het gebied van in- en ontspanning met meerdere floatcabines, Finse privé-sauna, massagemogelijkheden en een personal training-studio.

Tijdens de opening was TV-host en reporter SBS Celine Huijsmans aanwezig en zij benadrukte samen met manager Myrèn in ’t Hof het belang van het onder begeleiding van professionele instructeurs werken aan een gezond lichaam en ontspannen geest. Health Lab De Pier biedt die plek en op zaterdag 2 maart kan je vanaf 12.00 uur tijdens de open dag kennis kan maken met hun aanbod.

Myrèn in ’t Hof, Manager Health Lab De Pier licht de kracht van floating toe: “Floaten is een effectieve en unieke manier van ontspanning in een prikkelarme omgeving. Je drijft op een laag zout en verwarmd water en dankzij het ontbreken van externe prikkels voelt het alsof je zweeft. Naast het inhalen van slaap, heeft floaten nog meer positieve effecten voor lichaam en geest. Zo werkt het stressverlagend, zorgt het voor een happy feeling, verbetert het de nachtrust, herstellen de spieren extra snel en ondersteunt het meditatie en mindfulness. Kortom, na een goede work-out in personal training-studio De Werkplaats kan men lichaam en geest weer volledig opladen door middel van een floatsessie. Waarbij zelfs een uur floaten gelijk staat aan vijf uur slaap!”

Je vindt deze nieuwe Health Lab op de Pier in Scheveningen. Deze is geheel vernieuwd en is nu een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. Op De Pier zijn het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens. Je kan de Pier dagelijks gezoeken vanaf 10.00 uur en de toegang is gratis.

Er een wellnessbreak van maken? Verblijf in het Kurhaus!