arrow_drop_up arrow_drop_down
1 februari 2019 
in Bewegen

Yoga in Gastein in voor- én najaar

In mei en in oktober verandert de omgeving van Gastein in een grote Outdoor-Yogastudio. Gedurende 10 dagen komen rond de 40 yogaleraren uit Oostenrijk en Duitsland om meer dan 300 yogalessen te geven. En dat heerlijk in de buitenlucht op verschillende plekken. Bij een waterval, met uitzicht op de bergen of aan de Spiegelsee am Fulseck.

Gastein is een heerlijke wellnessbestemming. In Bad Gastein kan je heerlijk ontspannen in het thermale water van de Felsentherme. Baden in de berglucht met vlak voor de deur de bergen van de Hohe Tauern kan hier in het buitenbad dat een temperatuur heeft van circa 24˚ of in het relaxbad dat 10 graden warmer is. Uitzicht op de bergen hoef je ook niet te missen in het saunalandschap van de thermen. Vanuit de zeven verschillende sauna’s en stoombaden heb je een schitterend panoramisch uitzicht.

Even verder gelegen zijn de Alpen Therme in Bad Hofgastein. Deze biedt zijn gasten zes belevenis- en gezondheidswerelden, een saunawereld en een eigen bergmeer. Relax World, Family World, Sauna World, Ladies World, Sports World en Gusto World met verschillende restaurants bieden te veel faciliteiten om op te noemen. Met 32.000 m² wordt het wel het modernste en grootste gezondheids- en ontspanningsoase in Europa genoemd.

De lente yogaweek in Gastein is van 30 mei tot en met 10 juni 2019. Verblijf in een van de mooie (wellness)hotels in Gastein voor een ontspannende yogabreak!

Op WellnesSelect.nl vind je meer informatie over Gastein.