Met de wijn-, kook-, vriendenclub of familie op wijnreis?

In diverse regio’s kunnen we een interessant programma samenstellen. Met bijzondere bezoeken aan wijnboeren, workshops en meer. Ook hebben we in diverse wijnregio’s accommodaties voor groepen.

Overnachten tussen de druiven

In de wijnregio’s is een divers aanbod van overnachtingsmogelijkheden. Verblijf in een van de wijndorpen, tussen de wijngaarden of op een wijnlandgoed. In een (boutique) hotel, villa (ook met zwembad) of in een hotelkamer, appartement of villa op een wijnlandgoed.

Dichtbij, een bijzondere wijnregio of …

Wij bieden een ruime keuze aan mogelijkheden voor een wijnreis. Van een verblijf op een wijnboerderij aan de Moezel met kookworkshop tot minder bekende wijnstreken als Zuid-Moravië, het Balatonmeer of Catalonië met de prachtige wijnstreken Penedès, Priorat en Empordà. Net buiten Barcelona zijn deze bijzondere wijngebieden en zo wordt een stedentrip net iets anders!

Op yogareis of wellbeing break

Op zoek naar een locatie voor een yogavakantie? Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook voor andere activiteiten zoals meditatie, kookworkshops en uitstapjes in omgeving.

Een paar mogelijkheden  

Een bijzondere wijnregio dichtbij

Het Ahrdal, het gebied voor de rode wijn, ligt op nog geen 3 uur rijden van Utrecht. Eventueel te combineren met Moezel of Rijn.
Ideaal voor een korte reis! 

Culinair & wijn in Girona

Combineer een bezoek aan culinair Girona met een bezoek aan de Empordà. Een wijnregio met bijzondere innovatieve wijnboeren.
Verblijf in een van de boutique hotels.

Hongarije en het Balatonmeer

Ontdek dit veelzijdige wijnland tijdens een wijnreis naar het Balatonmeer en omgeving. Bijzondere wijngaarden, mooie wijnen, lokale specialiteiten en mooie natuur.

Neem contact op voor een voorstel op maat!

arrow_drop_up arrow_drop_down