Business Retreats

Ontdek de kracht van teambuilding met een wijnreis!

Op zoek naar een unieke en inspirerende manier om uw team te motiveren en te verbinden? Kies dan voor een business retreat in een wijnregio. In de prachtige omgeving van een wijnregio, weg van de dagelijkse drukte, creëren we de perfecte setting voor teambuilding, ontspanning en inspiratie.


Een business retreat in een wijnregio biedt een verfrissende afwisseling van de alledaagse vergaderruimte. Hier geen muffe kantoren of saaie boardrooms, maar  een omgeving die creativiteit, innovatie en teambuilding stimuleert. Ontdek de geheimen van het wijnmaken tijdens interactieve workshops en proef de verrukkelijke wijnen van de streek. Laat je inspireren door de passie en toewijding van lokale wijnmakers en ontdek de kunst van het proeven als een professional.


Maar onze retreats zijn meer dan alleen wijn. We bieden ook een scala aan teambuildingactiviteiten, van sportieve activiteiten zoals fietsen of quadrijden in de wijngaarden tot ontspannende yogalessen tussen de wijnranken. Of een heerlijke picknicklunch of diner te midden van de wijngaarden, waar je kunt genieten van lokale delicatessen en wijnen?


Onze expertise ligt in Catalonië en Portugal, twee regio's met een rijke wijntraditie, adembenemende landschappen en bruisende steden. Vanuit Barcelona, Girona, Lissabon of Porto creëren we een programma op maat, perfect afgestemd op de wensen en doelstellingen van uw team.


Laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw business retreat en we creëren een programma op maat voor uw team!

Neem contact op voor een vrijblijvend voorstel

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een wijnreis?

We bespreken graag de mogelijkheden en creëren een onvergetelijke wijnreis die perfect aansluit bij uw wensen en budget.