Meetings & incentives

Tijdens een event neemt de gastronomie altijd een belangrijke plaats in. De lokale keuken wordt ontdekt en tradities komen vaak aan bod. Dit kan dichtbij, zoals net over de grens in België of Duitsland, of iets verder weg.

Tussen de druiven

Wijnregio’s bieden daarnaast bijzondere mogelijkheden … De passie van de wijnboeren voor hun wijn, lokale specialiteiten, traditie en regio is voelbaar. Het geeft iets speciaals aan elk event. Naast wijnproeverijen zijn er vaak ook mogelijkheden voor kookworkshops, team building events, culturele uitstapjes maar ook bijvoorbeeld yoga en meditatie.

Er zijn prachtige accommodaties in de wijngaarden die mogelijkheden bieden voor meetings of een speciaal event. Ook voor trouwerijen.

Neem contact op voor de mogelijkheden en ervaar onze persoonlijke aanpak!

Een paar mogelijkheden  

Ontdek culinair Zwitserland

Zwitserland heeft veel te bieden op culinair gebied. Wijnproeverijen, ook van de bijzondere ‘gletsjer wijn’, Schnapps-theater en bezoek aan kaasmakerijen.

Meer dan bier en chocolade

Brussel is een culinaire bestemming dichtbij! Met bier- en/of chocolade tour maar ook Unesco, Europese wijk, Art Nouveau en vele activiteiten en festivals.

Culinair Baskenland

Niet alleen culinaire hoogtepunten maar ook heerlijke Txakoli en Rioja wijnen.
Verder Bilbao, San Sebastian, prachtige kust, natuur en meer.


Neem contact op voor een voorstel op maat!