Wijnreis als incentive, een overgetelijke ervaring!

Verras je team met een onvergetelijke wijnreis!

Op zoek naar een unieke en waardevolle manier om je team te belonen voor hun harde werk en toewijding? Kies dan voor een wijnreis! Wij organiseren exclusieve reizen naar de mooiste wijngebieden ter wereld, waar je team kan genieten van heerlijke wijnen, prachtige landschappen en onvergetelijke ervaringen.

Waarom een wijnreis als incentive?

Unieke en onvergetelijke beleving: Je team ontdekt de schoonheid van een wijngebied, proeft de rijke cultuur, ervaart de passie van de wijnboer en geniet van gastronomische hoogstandjes.

Versterkt de teamgeest: Samen reizen, nieuwe ervaringen delen en proeven van heerlijke wijnen: dit alles draagt bij aan een sterkere band tussen je teamleden.

Wijnregio's

Of je nu kiest voor Bilbao met de wijngaarden van Rioja, Porto met het prachtige gebied van de Douro, Girona in combinatie met de Emporà en Costa Brava of dichterbij de Rheingau of Elzas: wij bieden wijnreizen naar de mooiste wijngebieden ter wereld. In Europa zijn prachtige wijnregio's te vinden, die vaak goed bereikbaar zijn vanuit Nederland. Zo is het mogelijk om een wijnreis van enkele dagen te organiseren, waarbij je de tijd optimaal benut.

Meer dan alleen wijn

Een wijnreis  omvat meer dan alleen het bezoeken van bodega's en wijnproeverijen. We stellen een afwisselend programma samen met culturele activiteiten, wandelen of fietsen, culinaire hoogstandjes en andere bezienswaardigheden in de wijnregio. Zo ervaart je team alles wat de regio te bieden heeft.

We organiseren wijnreizen voor groepen van alle groottes en met diverse interesses

We maken graag een vrijblijvend voorstel voor een wijnreis die perfect aansluit bij jouw wensen en budget. Neem contact op voor de mogelijkheden en ervaar onze persoonlijke aanpak.
Samen creëren we een onvergetelijke ervaring voor jouw team!

Neem contact op voor een vrijblijvend voorstel

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een wijnreis?

We bespreken graag de mogelijkheden en creëren een onvergetelijke wijnreis die perfect aansluit bij uw wensen en budget.