Recensies

Voor het tweede jaar op rij hebben wij een wijnreis geboekt bij Yvonne.

Daar vorig jaar de champagnestreek werd aangedaan, was de bestemming nu de Bourgogne. Prachtige plekken om te overnachten, zalig eten en goede tips om de omgeving te verkennen. Het ontbrak ons ook nu weer aan niets.


Bij een volgende reis zoeken we zeker weer contact met Yvonne!

Nicole en Daan Vogels, juli 2023
costa brava strand

Op vakantie in corona tijd? Ik vond het allemaal maar spannend. Maar dankzij de goede voorwaarden en duidelijke informatie van Yvonne, hebben we toch geboekt. En ik ben blij toe! Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad in Catalonië, Spanje. Inclusief diverse wijnproverijen en -brunches die door Yvonne van te voren al waren gereserveerd, maar ook met originele hotels op de heen- en terugreis.


Yvonne luistert naar je wensen en vindt daar altijd een oplossing voor. We hadden een aantal voorwaarden waar de hotels aan moesten voldoen, maar Yvonne heeft zelfs locaties gevonden die aan meer dan onze verwachtingen voldeden. Top! Op naar de volgende vakantie!

Jolanda, augustus 2021

Via Google vonden wij LWTS & WineBreaks. Na een eerste telefoongesprek was Yvonne heel enthousiast en had genoeg ideeën om een leuk programma voor ons samen te stellen. Nadat wij hadden aangegeven wat ons budget was, en wat voor soort activiteiten wij graag in het programma wilden, ging Yvonne voor ons aan de slag. Uiteindelijk hebben wij een super leuk 3-daags uitje gehad waarin alles heel goed geregeld was, we verbleven in een goed hotel en het eten was super. Heel veel dank voor het organiseren van ons leuke uitje, Yvonne!
ZoBio, september 2019 

Topweek in de Elzas!

Samen met mijn vader naar de Elzas was het plan, maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Zoveel hotels en wijnhuizen op het internet te vinden. Welke kies je? Per ongeluk kwam ik op de site van WineBreaks. Zij luisterde naar mijn wensen en heeft voor ons het perfecte hotel geboekt en geweldige suggesties gedaan voor wijnhuizen die echt de moeite waard zijn om te bezoeken. Het is een fantastische week geweest! Dank je wel Yvonne voor je goede zorgen en persoonlijke benadering.

Tuurlijk kan ik alles zelf doen via het internet, maar mijn volgende reis boek ik gewoon weer bij jou! Dan weet ik zeker dat alles top geregeld is en precies aansluit bij mijn wensen.

Leonie – Voorschoten, september 2019

Wij zijn een kookclub van 6 enthousiaste mannen. En ieder jaar willen wij graag een mooie wijnreis maken. Voor het jaar 2019 wilden we weer op reis en na een korte zoektocht op internet voor een mooie wijnreis kwamen we op de website van WineBreaks/LWTS van Yvonne de Boer.

Ons eerste idee was een reis naar de Elzas. Al snel kwamen we in de problemen vanwege de reisafstand. Want als je een lang weekend wil gaan dan geeft dat beperkingen op de afstand als je niet lang wilt reizen met de auto. Yvonne kwam met het voorstel om het Ahrdal in Duitsland te bezoeken. Het noordelijkst gelegen aaneengesloten rode wijn gebied van dat land. En op maar 2,5 uur rijden in de omgeving van Bonn. Dit klonk ideaal en we hebben Yvonne gevraagd een voorstel uit te werken, met bezoek aan wijnboeren en een wijnfeest.

Het voorstel zag er super uit en we zijn met onze partners op 10 oktober vertrokken naar het Ahrdal. We kwamen in een prima hotel en hebben in de avond heerlijk gegeten. Dit zou het begin zijn van een culinair uitstapje met heerlijke wijnen, een prachtig gebied met mooie wandelroutes en unieke ervaringen.

Kortom, een 10 voor Yvonne voor haar keuze. En hetzelfde cijfer voor de uitvoering. We hebben genoten en ieder voor zich besloot om zeker een of meerdere keren terug te keren. Zo dichtbij en toch een totaal andere omgeving. Kortom, een aanrader met hoofdletters. Dit geldt voor het gebied maar zeker ook voor LWTS van Yvonne.

Kookclub La Vita Cucina, oktober 2019