Over LWTS

LWTS voor wijn & culinaire reizen en wellnessreizen

Vanuit mijn passie ben ik jaren geleden begonnen met mijn websites over wijn en wellness. Eerst schreef ik alleen over de bestemmingen maar sinds 2017 organiseer ik ook wijn- en wellnessreizen. Gezien mijn achtergrond in de reiswereld en organisatie van evenementen een logische stap.

Voor mij is niets leuker om tijdens een reis een wijnboer te bezoeken die vol passie en enthousiasme bezig is om de lekkerste wijn te produceren. Elk bezoek is anders en het is mooi te zien hoe er wordt omgegaan met de natuur en weersomstandigheden. De lokale wijnen smaken ook het best bij de specialiteiten uit de regio!

Ontdek de lokale wijn en regionale specialiteiten vanuit een mooie accommodatie of tijdens een rondreis, ontspannende wellnessvakantie of citytrip. Of wellicht een wijn- of culinaire cruise?

Brainstormen, board meeting of een teambuilding event tussen de druiven?

Er zijn prachtige accommodaties in de wijngaarden die ook mogelijkheden bieden voor meetings of een speciaal event. Naast wijnproeverijen zijn er vaak ook mogelijkheden voor kookworkshops, culturele uitstapjes maar ook bijvoorbeeld yoga en meditatie.

Met mijn ervaring van het organiseren van bedrijfsuitjes en workshops tot een conferentie met honderden deelnemers is uw meeting, incentive of event in goede handen.

Wellness, een gezonde leefstijl

Voor mij is wellness een gezonde leefstijl met (mentale) ontspanning, beweging en gezond én lekker eten.

Mijn eerste kennismaking met wellness in het buitenland was in Duitsland, hét wellness- en kuurland bij uitstek. De bestemmingen die ik bezocht, waren in wijngebieden en wat direct opvalt als je leest over de geschiedenis van wijn en wijnbouw is dat het vrijwel identiek is aan die van het kuren of de huidige term wellness. Wijn & wellness laat zich ook perfect combineren tijdens een reis of een vinotherapiebehandeling.

Sinds oktober 2017 ben ik aangesloten bij United Travel en ik kan zo met een goede back-office en alle zekerheden zoals SGR en ANVR u adviseren voor uw volgende wellness- en wijnreis!

Neem contact op om mijn persoonlijke aanpak te ervaren!


Yvonne de Boer


Leisure & Wellness Travel Services brengt alle boekingen onder bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152).LWTS is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34364210.

arrow_drop_up arrow_drop_down