Over LWTS

LWTS - Local colours & Wine Travel

Vanuit mijn passie ben ik jaren geleden begonnen met mijn websites over reizen en wijn. Eerst schreef ik alleen over de bestemmingen maar sinds 2017 organiseer ik ook wijnreizen. Gezien mijn achtergrond in de reiswereld en organisatie van evenementen een logische stap.

Voor mij is niets leuker om tijdens een reis een wijnboer te bezoeken die vol passie en enthousiasme bezig is om de lekkerste wijn te produceren. Elk bezoek is anders en het is mooi te zien hoe er wordt omgegaan met de natuur en weersomstandigheden. De lokale wijnen smaken ook het best bij de specialiteiten uit de regio!

Ontdek de lokale wijn en regionale specialiteiten vanuit een mooie accommodatie of tijdens een rondreis, stedentrip of wellicht een culinaire wijncruise?

Brainstormen, board meeting of een teambuilding event tussen de druiven?

Er zijn prachtige accommodaties in de wijngaarden die ook mogelijkheden bieden voor meetings of een speciaal event. Naast wijnproeverijen zijn er vaak ook mogelijkheden voor kookworkshops, culturele uitstapjes maar ook bijvoorbeeld yoga en meditatie.

Met mijn ervaring van het organiseren van bedrijfsuitjes en workshops tot een conferentie met honderden deelnemers is uw meeting, incentive of event in goede handen.


Sinds oktober 2017 ben ik aangesloten bij United Travel en ik kan zo met een goede back-office en alle zekerheden zoals SGR en ANVR u adviseren voor uw volgende reis!

Neem contact op om mijn persoonlijke aanpak te ervaren!


Yvonne de Boer


Leisure & Wellness Travel Services brengt alle boekingen onder bij United Travel (ANVR 5471 en SGR 3642). U boekt en betaalt aan United Travel (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 59901152).