Terme di Saturnia Spa & Golf Resort

Wellness en leefstijlkuren

Het middeleeuwse stadje Saturnia gelegen in het zuiden van Toscane staat bekend om haar warmwaterbronnen. In het heuvelachtige landschap ligt de Terme di Saturnia boven de vulkanische krater die het heilzame water uit deze bronnen direct in de thermen voert. Hier kunt u de heilzame krachten van dit water ervaren.


Het pure water is tijdens deze reis verrijkt met een hoge concentratie van mineralen, met name zwavel, calcium en magnesium. Heilzaam bij klachten aan de huid, ademhaling, spieren en gewrichten maar ook bij herstel na ziekte en stress. Het drinken van het water heeft een reinigend effect op de lever.


Het heilzame effect van dit water kunt u ervaren in de vier thermale baden van het Terme di Saturnia Spa & Golf Resort. Met watervallen, hydromassage en koud- en warmwaterparcours.

Door de constante temperatuur van 37 graden zijn de baden het gehele jaar geopend.

Terme di Saturnia Spa & Golf Resort

Dit resort is uniek in de wereld door de aanwezigheid van het thermale water en de medische en spafaciliteiten. Niet voor niets bekroond met vele prijzen.


Naast de 4 thermale baden biedt het hotel de volgende faciliteiten:


- Romeins bad met stoombad en bio-sauna

- Spa met een ruime keuze aan behandelingen

- Fitnessruimte

- Hair stylist

- Art gallery

- Boutiques

- Twee restaurants

- 18-holes golfbaan

Medische en spa-behandelingen

De Spa van het resort beschikt over maar liefst 54 behandelruimten met een ruime keuze aan behandelingen; medische en spabehandelingen. Binnen de medische sectie worden de laatste technieken en technologie gebruikt voor esthetische en fysiotherapeutische behandelingen en wordt het thermale water gebruikt bij behandelingen zoals baden, inhalaties en modderbehandelingen. Afhankelijk van de indicatie is een medische check vooraf vereist. Ook verschillende check-ups en dieetadvies worden aangeboden.


U kunt in de spa ook terecht voor ontspannende en holistische behandelingen. Heerlijke massages, luxe gelaatsbehandelingen, ontspannende behandelingen en SwingSpa behandelingen voor de golfers.


De 18-holes golfbaan ligt op 100 meter afstand van het hotel en is een par 72 baan prachtig aangelegd in het heuvelachtige landschap. Door het milde klimaat en de aanwezigheid van de warmwaterbronnen is de baan vrijwel het gehele jaar bespeelbaar.


Saturnia ligt in de regio Maremma in het zuiden van Toscane. Zowel Florence als Rome liggen op 200 kilometer en de afstand vanaf Utrecht is circa 1525 km.

Aanbod

Verblijf in een van de kamers of suites; vanaf € 1.065 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een superior tweepersoonskamer.

Extra: tegoed van € 80 voor spa-behandelingen, per kamer per verblijf. Een 3-gangenlunch voor 2 (excl. drankjes) in restaurant 1919.

Neem contact op voor een voorstel op maat!